Περικλης Λοριδας και Ναντια Κουτρα
Περικλής Λορίδας και  Νάντια Κούτρα
Πέμπτη  23 Νοεμβρίου


Μια στάση ακόμα στην μεγάλη βόλτα στις γειτονιές της Ελλάδας που ξεκίνησε πριν μερικούς μήνες ο Περικλής Λορίδας και η Νάντια Κούτρα, θα γίνει και εδώ! Ο αντισυμβατικός καλλιτέχνης με την ιδιαίτερη χροιά, μαζί με αυτό το “παράξενο παιδί” την Νάντια, έχοντας στις αποσκευές τους, διάφορες δικές τους μελωδίες, αλλά και αγαπημένες σε όλους μας, κάνουν την στάση τους την Πέμπτη στις 23/11  στο Ρυθμό stage  σε ένα ταξίδι από τον Νικόλα Άσιμο και τον Αρχάγγελο της Κρήτης έως τις μέρες μας….
Ο Περικλής Λορίδας λάτρης της καλής μουσικής, κιθαρίστας αλλά και πάνω από όλα ροκ παραμυθάς ξεκίνησε να ασχολείται με την μουσική από τα μέσα της δεκαετίας του '80. Με μια κιθάρα στο χέρι πέρασε από το ωδείο, αλλά δεν χωρούσε στα καλούπια της κλασικής εκπαίδευσης και ταίριαζε περισσότερο με τον Νικόλα Άσιμο, δάσκαλο του στη μουσική αλλά και τη ζωή.
Η Νάντια Κούτρα το πραγματικά “παράξενο παιδί”, με ιδιαίτερη ύφεση στην στιχουργική και την γραφή, αποτυπώνοντας τέλεια την ζωή σε μερικούς στίχους, βγάζοντας μόνο αλήθειες, κατάφερε και έδεσε με την μουσική αλλά και με την φωνή του Περικλή και φτιάξανε ένα εκπληκτικό rock πάντρεμα
Με ιδιαίτερη αγάπη σε αυτό που κάνουν και οι δυό τους, αλλά και με συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι, καλούς τους φίλους καταξιωμένους καλλιτέχνες, περιμένουν να μας χαρίσουν αρκετές ώρες έντεχνου, ροκ, τραγουδιού, σε μια πραγματικά μεγάλη γιορτή της μουσικής!
Η ζωή είναι ένα τραγούδι!

Ώρα προσέλευσης : 21:00
Είσοδος ελεύθερη
ΧΟΡΗΓΟΙ